Ne nevessetek ki, de az baj hogy ha nem mondom el anyukámnak hogy tampont használok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 15:03
12/17 anonim válasza:
Szerintem felesleges elmondom/nem mondom el ügyet csinálni belőle. Amikor elfogy és megy a boltba úgy is ésszerű megkérni, hogy hozzon neked XY tampont.
És kész.
Kár ebből ügyet csinálni pro és kontra.
13/17 anonim válasza:
Szerintem magánügy, hogy ki mit használ és mi a kényelmes neki a menzesz alatt. Nem kell mondogatni, de titkolni sem. Ha ő veszi ezeket, akkor úgyis megtudja, mert tampont kérsz.
14/17 anonim válasza:
Nálam anya tudta, hogy tampont használok, mert megkérdeztem, hogy szerinte jó-e, mik a tapasztalatai. Nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni 16 évesen. :D
15/17 anonim válasza:
Nem baj, de gondolom úgyis ő fogja megvenni és akkor megtudja.
16/17 anonim válasza:
Miért ne mondanád el neki?
Bármiféle baj van, hozzá fordulj először, senki sem annyira figyelni rád mint ő teszi. (normális esetben...)
17/17 anonim válasza:
Én se mertem elmondani régen, ezért inkább a saját pénzemből vettem tampont.
Azóta már nem tartom ezt ennyire cikinek, és amikor együtt megyünk vásárolni anyukámmal, merek venni a szeme láttára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!