Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetnék ez ellen?

MKs kérdése:

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Megcsak 13 éves voltam amikor elég durva női problémával kellet megküzdenem, de sikerült! Viszont akkor valamilyen hormon tablettával tömtek hónapokon keresztül gondolom én férfihormon lehetet! Viszont az idő múlásával egyre erősebben kezdtem szőrösödni leginkabb a hasam ill. a kezem elkezdte borotvalni amitol persze meg csúnyább lett! Igy nem nagyon tudok se bikinire vetkőzni de még a póló is ciki.
2015. ápr. 26. 22:09
 1/7 anonim válasza:
Fordulj nőgyógyászhoz.
2015. ápr. 26. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen durva női problémákra gondolsz? Ennyi idős gyereknek semmilyen hormontabletta nem kéne, mert csak tönkre vágja a szervezetét.
2015. ápr. 27. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es igazatnadok neked,pont erről volt szó a tv-ben hogy kiskamaszoknál nem lenne hormon tablettát adni ha mensis gondjaik vannak,hiszen az első menzesz után van hogynkimaradások,csúszások következnek be a következő menzenszkor,görcsölhet,hasmenése lehet,de ez normális abban a korban.És a tablettákkal összezavarják a szervezetet elhízhat,szőrössé válhat a kamasz.

Mi volt a bajod?

2015. ápr. 27. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
29 napig folyamatosan megvolt a menzeszem, mindennap jártam a kórházba injekcióra de nem segitett igyhat hormontablettat kellett elkezdenem szedni.Vérszegény lettem vastablettakat is szedtem közbe és persze az orvosokon kivül meg volt tiltva a járkálás csak feküdnöm szabadott... :/
2015. ápr. 28. 07:16
 5/7 anonim válasza:
Ultrahangos kivizsgálásod volt?
2015. ápr. 28. 10:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen volt
2015. ápr. 28. 17:33
 7/7 A kérdező kommentje:
De nem latott semmit azon kivul h az egyik petefeszek pár mm rel kisebb mint a masik ennyi
2015. ápr. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!