A fogamzásgátló tabletta tényleg jó túlzott szőrösödésre?
Szia,
az a probléma a fogamzásgátlóval, hogy eltűnteti a tünetet, de ami okozza azt nem kezeli.
Szénhidrát anyagcsere zavar tünete lehet, az annyit tesz, hogy figyelned kell rá, mikor mennyi szénhidrátot eszel -mert a szervezeted érzékeny rá, nem tudja megfelelően feldolgozni. PCOS a tünetcsoport gyűjtőneve, menzesz kimaradás, ezáltal meddőség, édesség utánai gyakori kínző vágy, hasi elhízás, szőrösödés lehetnek a tünetek. Ha az étkezésre nem figyelsz cukorbetegség a vége. Nekem is ez van, tudom miről beszélek. Facebookon elég sok ilyen csoport van, illetve ha rákeresel van külön oldala is.
A tapasztalatom az, hogy a nőgyógyász, mivel ahhoz ért, ezért fogamzásgátlót fog javasolnia, de ne higyj neki. Gyerekcipőben jár még a felismerése az orvosok által is, és a kezelése is. Tájékozódj. Inzulinrezisztencia étrend címen találhatsz anyagokat.
Szia. Én sokáig nőgyógyászai rendelésen dolgoztam. Bizonyos gyógyszereket azért írják fel hogy a hyrsutismus, az az a fokozott szőrnövekedés meg álljon.
Egy tanácsot tudok adni.
Menj a legjobb, legaranyosabb nőgyógyászhoz és kérd ki a tanácsát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!