Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátló tabletta...

A fogamzásgátló tabletta tényleg jó túlzott szőrösödésre?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 19:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Az inzulinrezisztencia egyik tünete. Menj el nőgyógy uh-ra és nézesd meg van-e PCOS-ed. Utána diabetológus vagy endokrinológus.
2015. ápr. 29. 17:58
 12/14 Csigamalac válasza:
Túlzott agyhiányra a legjobb.
2015. máj. 1. 07:56
 13/14 anonim válasza:

Szia,

az a probléma a fogamzásgátlóval, hogy eltűnteti a tünetet, de ami okozza azt nem kezeli.

Szénhidrát anyagcsere zavar tünete lehet, az annyit tesz, hogy figyelned kell rá, mikor mennyi szénhidrátot eszel -mert a szervezeted érzékeny rá, nem tudja megfelelően feldolgozni. PCOS a tünetcsoport gyűjtőneve, menzesz kimaradás, ezáltal meddőség, édesség utánai gyakori kínző vágy, hasi elhízás, szőrösödés lehetnek a tünetek. Ha az étkezésre nem figyelsz cukorbetegség a vége. Nekem is ez van, tudom miről beszélek. Facebookon elég sok ilyen csoport van, illetve ha rákeresel van külön oldala is.

A tapasztalatom az, hogy a nőgyógyász, mivel ahhoz ért, ezért fogamzásgátlót fog javasolnia, de ne higyj neki. Gyerekcipőben jár még a felismerése az orvosok által is, és a kezelése is. Tájékozódj. Inzulinrezisztencia étrend címen találhatsz anyagokat.

2015. máj. 1. 12:21
 14/14 dorarostas válasza:

Szia. Én sokáig nőgyógyászai rendelésen dolgoztam. Bizonyos gyógyszereket azért írják fel hogy a hyrsutismus, az az a fokozott szőrnövekedés meg álljon.

Egy tanácsot tudok adni.

Menj a legjobb, legaranyosabb nőgyógyászhoz és kérd ki a tanácsát! :)

2015. máj. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!