A fogamzásgátló tabletta tényleg jó túlzott szőrösödésre?
Köszi! Tudom, hogy csak ideiglenesen jók, sajnos.:(
Tudnál ilyet mondani?
Az összes cyproteron-acetát (pl. Diane, Cypromix), drospirenon (Yadine, Yasminelle, Deciora, Altforelle, Symicia, Velgyn, Jangee, Volina stb.), dienogest (pl. Dienille) tartalmú szer...
De ezt a nőgyógyász is tudni fogja, nem neked kell válogatni.
Köszi.
Tudom hogy nem én választom csak beszélek majd a dokival hogy ilyesmit írjon ha szedhetek.:)
Utolsó: bár lenne mas választásom...
Tudom hogy nem szőrtelenítő, de más gyógyszert nem kapok, ugyanis az endokrinológus szerint makk egészséges, hogy szőr nő a nyakamon, az arcomon, a combomon meg még mittudomén hol. El kell majd mennem magándokihoz, de addig is, jó lenne valami tabletta ami segít, és legalább megritkítja a szőrt, mert így komolyan mondom öngyilkos leszek.
Amúgy ha végre megszabadulok a szőrtől, és találok egy pasit, akkor is tabival védekeznék.:)
"El kell majd mennem magándokihoz, de addig is, jó lenne valami tabletta ami segít, és legalább megritkítja a szőrt,"
Nem lehet normális hormonális kivizsgálást végezni, ha tablettát szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!