Lányok! Nektek hány éves korotokban jött meg először a menstruációtok, és hogy mondtátok el otthon?
Nekem 11 éves koromban.Halottak napján.Mentem haza a templomból és a wc-n vettem észre nagyon meg voltam ilyedve hogy mit csináljak vagy 20 percik ücsörögtem az illemhelyen és anya a fürdőszobában volt épp tette be a mosást és odamentem...anya....kérdezte:tessék mondtam..... meg minden és a végén kinyögtem.Aztán csak annyit mondott hogy majd ha kell betét emg ilyesmi akkor szóljak .
Figyelj nem olyan kínos ez mondd meg nyugodtan majd ellát jótanácsokkal,meg ilyesmi.Ha meg nem szeretnél olyat hogy tanácsokat adjon mondd meg neki!Légy vele mindig őszinte
12 évesen volt valami előjele a dolognak, akkor sírtam és elmondtam neki. Megvígasztalt mondta, hogy ezért kár sírni.
Másnapra elmúlt (anya csodát tett).
15 évesen jött meg újra és akkor már büszkén álltam elé:
"Anya megjött, s szükségem van pár dologra."
Először szeintem mindenkinek ciki..., ameddig rá nem jövünk, hogy ez az élet rendje, így normális!
26/L
Nekem 12 évesen, anyával, vitáztam azon, hogy én már nem vagyok annyira kisgyerek mint ő gondolja, és viselkedjen velem úgy mint egy nagylánnyal. Erre anya mondta, hogy én még kislány vagyok. Aztán elmentem wc-re és szóltam anyunak hogy jöjjön, épp megjött. Tehát mégiscsak nagylány vagyok. :D
Mondta hogy nincsen semmi baj, bementünk a fürdőszobába és elmondott mindent, éppen ketten voltunk otthon. :) 13/L
12 voltam, november 19.-e volt, és éppen a SPAR-ban voltam...
Azóta minden november 19-én eszembe jut.. most lesz 5 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!