Lányok! Nektek hány éves korotokban jött meg először a menstruációtok, és hogy mondtátok el otthon?
11voltam.nyáron jött meg, ami nem a legjobb. Egydarabig paráztam rajta, de aztán megmontam anyunak.
L.14
nekem pont a 13. születésnapomon jött meg, amikor indultunk tüzijátékot nézni...
hát mivel én mindig is szégyenlős voltam minden téren elég soká tudta meg, amikor egyszer átáztam véletlenül és megtalálta a gatyámat...
hát elég ciki volt, de azóta rájöttem, hogy tök természetes dolog:D
mivel nővérem van nem tűnt fel egyikőjüknek se ha eltűnt a betétből (egymásra gyanakodtak:D)
Április 25.e volt,12 voltam,suliból jöttem haza,aztán amikor itthon elmentem WC-re,észrevettem hogy véres a bugyim.Először megijedtem,de szóltam anyunak,ő pedig elmagyarázott mindent,meg adott betétet.De elég rosszul érintett,mert utána még pityeregtem is egy darabig,hogy "kicseszett" velem az élet,és ezentúl pelenkával kell járnom:DÍgy utólag viccesen hangzik,de akkor nagyon rossz volt.Idén már 4 éve lesz,hogy megvan,és ma már teljesen természetesnek veszem:)
15/L
12 és fél éves voltam. Hétvége volt, így otthon voltam amikor megjött, anyámmal elég rossz a kapcsolatunk és nem mondtam el neki, azóta sem...
Átszaladtam barátnőmékhez, neki akkor már pár éve megjött, ő adott betétet és látott el tanácsokkal.
9 éves voltam amikor megjött először, közöltem anyuval kicsit sírdogáltam és a szavára kötöttem, hogy ne mondja el senkinek:)rég volt ma már jót mosolygok rajta:)
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!