Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nincs TB-m. Mit tegyek?
5-7 ezerért meg maganrendeloben is vizsgálnak.
Nem igen tudsz mit csinálni, ha nincs TB-d akkor azt rögtön látják rendszerben és a vizsgálatot magadnak kell kifizetni. Esetleg tudsz még várni azzal ami folyamatban van. Mást nem nagyon tehetsz, kifizeted vagy vársz.
El is hagyhatod a bogyót és az óvszer is lehet védekezés.
Amúgy most gondolkozom.. Engem vizsgáltak piros szammal és nem kellett fizetnem.
Csekket mondjuk kaptam később minden hónap tb díjáról. Nagy élmény volt. De ez a vizsgalattol fuggetlen.
Hasonlóképpen jártam. Kicsit elmosolyodtam, úgy látszik ez egy ilyen nap...
Februárban hagytam abba a sulit, aztán 45 napon túlléptem, elfeledkeztem róla... talán ha egy héttel léptem túl a tb türelmi időt, maximum. Elmentem kérni egy éves támogatást, amíg nem lesz melóm, ne kelljen ezzel görcsölnöm. Ott helyben kaptam papírt, hogy akkor nem én fizetem, plusz levélben is értesítettek efelől. Ma muszáj voltam elmenni nőgyógyászhoz, ahol közölték, hogy piros a tb-m, és így csak pénzért cserébe hajlandóak velem foglalkozni, a vizsgálat pedig 5000-től kezdődik. Nagyon ideges lettem, mert el van rendezve a tb-m, plusz hivatalos levélben értesítenek, hogy egy évig fizetik, de mégsem tudják a tb-met átállítani, ergo nem látnak el, hiába vagyok rá jogosult. Munkanélküliként menj be a munkaügyi központba, kérj papírt TB támogatásra és menj be vele a járási hivatalba. Ott kitöltesz egy papírt és elbírálják, hogy kaphatsz támogatást, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!