Meddig mehet el egy nőgyógyász vagy akármilyen orvos sértésben a betege iránt?
Figyelt kérdés
Én nem fejlődtem ki, nem nőtt meg a mellem, nem is nőttem meg, és orvosi vizsgálaton konkrétan "Mi maga etióp, hogy nem képes fejlődni". "Ekkora melleket vizsgálni nem érdemes, hisz nincs mit"-azt hitte humoros, mert vihogva mondta de számomra nem volt az, a sírás kerülgetett, mikor észrevette visszavett, de őszintén szólva 3 napja ezen rágódom, nem tudom elfogadni, hogy igaza volt teljesen én is utálom magam ez miatt2015. ápr. 19. 22:01
11/12 anonim válasza:
Az ilyenektől tényleg el kéne venni a praktizálási lehetőséget (mondjuk az enyém a körzetiben volt)
12/12 anonim válasza:
Ez sem mint tanult ember, sem, mint orvos nem teheti meg. Ha megteszi, akkor lépni kell! Írásban lehetőleg. Ha nem volt fültanúja, akkor sajna következménye nem igen lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!