Mitől van a mensi elmaradása utan pecsételő vérzés és barna folyás kb 3-4napja?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 11:25
1/7 anonim válasza:
Mi az, hogy a mensi elmaradása után? Nem lehet, hogy ez maga a menstruációd?
2/7 anonim válasza:
Később jött meg a mensid. Mit kell ezen így meglepődni?
3/7 A kérdező kommentje:
igen. ?de okosak vagytok.
es ugy jot meg hogy barna delutan piros majd 1 ora mulva semi. masnap ugyanez. harmadnap semi. es tegnap megint volt ver is 1 oran at utana barna.
szep menstruacio
2015. ápr. 18. 17:10
4/7 anonim válasza:
És most miért ránk kell haragudni emiatt? Menjél inkább orvoshoz és vizsgáltasd ki magad. Csak azt ne mondd, hogy a menstruációd elmaradt, mert nem, ez a menstruációd, csak valami miatt ilyen módon történik.
5/7 A kérdező kommentje:
bocs tenyleg bunko voltam csak ideges vagyok.
ugy lesz elmegyek. es koszii
2015. ápr. 19. 09:37
6/7 anonim válasza:
Ne rám haragudj már, amikor segíteni akarok! Menj orvoshoz, ha biztosra akarsz menni, ne szedd le a fejemet, ha látatlanban rosszat mondok. Ki sem fejtetted rendesen, hogy mit jelent Nálad a pecsételő vérzés. Mert abból is van többféle. Egyébként ez ettől még lehet menstruáció, hogy ilyen furcsa. Ha még fiatal vagy, és nem állt be, simán lehet mensi.
7/7 A kérdező kommentje:
hát nem mensi volt.
9hetes kismama vagyok ;)
2015. máj. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!