Lehet, uogs meg fog jönni? 14/l
Figyelt kérdés
Ma reggel óta görcsölbaz alhasam. 2 napja pedig egy éles fájdalom lepett meg. Olyqn é rzés volt, mintha egy kést döftek volna bele az alhasamba. Ma nagyon ingerlékeny, fá radt és lusta vagyok. Éhesebb is vagyok. Mindenem megvan ahhoz, hogy megjöjjön. Van egy éve már fehérfolyásom. Most megváltozott az állaga. Nincs színe, és sokkal kevesebb van. A mellem elkezdett nagyobb ütemben nőni, van szőrzetem alul, felül, és ez most gyorsabban is nő. 2 hete van ugy, hogy többször kell elmennem wc-re. Szerintetek?2015. ápr. 18. 08:51
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, telón nehéz irni :))
2015. ápr. 18. 08:54
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg meg fog jönni. Gratula! :)
5/9 A kérdező kommentje:
csak be akartam bizonyosodni, hogy meg fog jönni. és tényleg, pár napja állandóan ez furdal, hogy mikor jön meg, eddig nem is foglalkoztam ezzel, de most hirtelen...
barnafolyásom még nem volt, néha van az amikor van egy két piros ponta bugyimon. egyszer meg volt olyan, hogy kb. egy fél centi átmérőjű barnás-pirosas pötty volt a bugyimon, de ez már jó pár hónapja volt. (5)
a válaszokat köszi:)
(amugy tegnap állandóan fel volt puffadva a hasam)
2015. ápr. 18. 16:13
6/9 anonim válasza:
A hasfuffadásnak nemhiszem hogy köze van a mensihez de amugy megfog jönni
8/9 anonim válasza:
Hát én is úgy gondolom hogy hamarosan megjön.Gratulálok!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!