Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Áztál már át betéttel/tamponnal?

Áztál már át betéttel/tamponnal?

Figyelt kérdés
Kellemetlen szituba kerültél miatta?
2010. febr. 20. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ejj de még hányszor... Szerintem ez minden nőnemű egyénnel előfordul egyszer élete során. Velem nagy pekkemre annó mindig a suliban történt ilyen, olyankor haza kellett kéretőznöm miatta az osztályfőnöktől, a többieknek meg találhattam ki az indokot, hogy miért is megyek haza megint:)
2010. febr. 20. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, én már tamponnal+betéttel együtt is áztam át. áhh, botzasztó volt...
2010. febr. 20. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
persze, de ha tudod hogy erősen van meg, akkor próbáld minél gyakrabban ellenőrizni magad
2010. febr. 20. 20:18
 4/10 A kérdező kommentje:
hmm. hát igen. Én is hányszor áztam át. :S De mióta tampont használok nekem semmi gond nincs vele. Persze plussz-ba teszek be betétet is. Nem kényelmetlen szerencsére egyik sem, viszont nagyobb biztonságérzetet nyújt.
2010. febr. 20. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Első nap mikor megjön akkor este mindig átázok pedig betét+tampont is használok, de nem zavar, mert otthon a kutya se látja bár nekem utána jöhet egy jó kis takarítás egyébként mindig így járok! Iskolába v más egyéb helyen, mint pl munkahelyen még NEM!
2010. ápr. 4. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Első pár napban reggelente én sem tudok úgy felkelni, hogy ne ázzak át. De én gyűlölöm.

Nappal is megesett már, legutóbb 2 hete. Nem szeretem a tampont, mert nekem valahogy kényelmetlen, de olyan helyre mentem, hogy a biztonság kedvéért tampon+betéttel indultam el. Éreztem én, hogy valami nem oké, de elvileg betéttel is ki kellett volna bírnom, így arra jutottam, hogy paranoiás lettem, mert tampon+betéttel biztos minden ok. Hazajövök, leültem kajálni, felállok, erre tiszta vér minden. Nem tudom, hogy akkor áztam-e át, vagy úgy jöttem végig a városon... de azért elég kemény, hogy 2 óra elég volt hozzá. :)

2010. ápr. 5. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen én is sokszor ázok át.Mikor erősen van meg,akkor szinte 3-4 napon keresztül minden reggelre átáztam.Meg iskolában is volt már,de csak úgy,hogy hazaértem és láttam hogy egy kicsit véres lett a nadrágom..de ez csak akkor van mikor 6 órám volt.Szóval ne aggódj nem vagy egyedül vele! :) 15L
2010. ápr. 5. 10:57
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) szerintem nincs olyan nő aki még nem ázott volna át... :S sajnos.
2010. ápr. 5. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem amikor legeslegelőször jött át.

+ néha esténként

2010. ápr. 5. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan, hogy nem csak azegész nadrágom, de a székek is olyanok lettek. Nagyon rossz volt és mivel csak nekem volt meg, a hülye lányok(és fiúk) kiröhögtek. Szörnyű volt-és én voltam a hetes.
2010. aug. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!