Mit tegyek, hogy bíztositsam az első mesimet? (tudom, buta kérdés:D)
mit csináljak, hogy megjöjjön, miket érdemes kerülnöm?
ezek bezavarhatnak?-sokat iszok kávét, naponta egy kávéscsésze, még annyi sem. néha szoktam alkoholt inni, de az ritkán fordul elő:D
nem fogyózom, viszont nem eszek egészségesen. nem reggelizek, ebédkor nagyon sokat eszek, vacsorázok, ha kedvem tartja. nagyon kevés folyadékot iszok sajnos. stresszelek is. mit tanácsoltok?
Enned kéne reggelit, kávét ne igyál, meg alkoholt se. 14 évesen minek kell kávé meg alkohol? Ettől leszel több?
A menstruáció pedig egy természetes folyamat, de ez a sok hülyeség, amit csinálsz, bezavarnak! Mennyi folyadékot iszol kb? Annyit írtál, h nagyon keveset! Miért szoktál stresszelni?
ezt még elfelejtettem: szeretem a tornát, itthon sokszor futok játékszerűen is, mert a kutya az kutya :D, sokat biciklizek, napi egy órát, inkább 6 óra fele, amikor frissebb a levegő. én inkább forró vízben zuhanyzok, de van amikor majdnem hidegben, de azzal most még nem kísérletezek. amugy velem nincs semmi gond, nem érzem úgy, csak szeretnék bíztosra menni csak.
ui: köszi utolsó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!