Lányok! Ti milyen szőrtelenítést használtok "lent"?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 20:02
2/9 anonim válasza:
nem biztos, hogy a legjobb, de borotva.
3/9 anonim válasza:
Jó, nem jó, de borotva.
Lehet, hogy nem tartós, viszont nem fájdalmas.
6/9 anonim válasza:
Eddig borotvát használtam,viszont pár hete valami fura megmagyarázhatatlan dolog rávett,hogy leepiláljam.Na hát kb könnyem folyt már de mondom ha elkezdtem,nem hagyom félbe:D Hát teljesen félbe nem is hagytam...viszont csak a szeméremdombomat tudtam,a nagyajkaknál már nem.Azóta is próbáltam de az már túl brutális nekem.A szeméremdombomon viszont nagyon lassan nő a szőr és ritkásan,így egy héten egyszer fájdalommentesen le is tudom epilálni.Viszont nagyajaknál borotválom...nagyon gyakran:( Nyaralás előtt tervezem,hogy kozmetikusnál legyantáztatom.
7/9 anonim válasza:
Nagyon egészségtelen, orvosok szerint is. Ollóval rövidre ahol szeretnéd de ne tovább, hacsak nem szeretnéd időd egy részét a nőgyógyászaton tölteni. (Nőgyógyászom véleménye...)
8/9 anonim válasza:
Én is ollót csak, mert az orvos azt mondta, hogy a fanszőrzetre szükség van a szellőzés miatt, és anélkül sokkal könnyebben kapnék pl gombás fertőzést is.
9/9 anonim válasza:
Borotva, de csak strand előtt vagy ha közösségben bikiniben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!