Ciszta + megnagyobbodott méhnyálkahártya mit jelent?
Fájt a hasam, a nőgyógyász azt mondta, hogy túl vastag a méhnyálkahártyám, meg hogy van egy elég nagy cisztám. Volt már cisztám, és elmúlt, de most nagyon meg vagyok ijedve.
Elég összevissza beszélt a doktor, nem értettem, hogy mi van. Azt mondta hogy a kettő gyakran járhat együtt, meg beutalt laborra, de hogy csak 1-2 hónap múlva jöjjek vissza. Ennek mondjuk nem tudom, mi értelme.
Nagyon félek, hogy komoly bajom van, ráadásul egyenlőre fogamzásgátlót sem akart írni, hogy majd meglátjuk. 37 éves vagyok.
Volt már valakinek ilyen?
Segíteni sajnos nem tudok, viszont nekem is ugyanez a problémám. Szinte állandóan ciszta van a petefészkemen, ha leszívják, következő héten megint ott van. Nekem is azt mondta legutóbb az orvos, hogy vastag a nyálkahártyám. Írt fel fogamzásgátlót.
A legnagyobb baj, hogy babát szeretnénk, egyébként nem foglalkoznék ezzel az egésszel. Évek óta járok dokihoz, mindig kapok valami gyógyszert, ami nem használ.
(Én 38 vagyok.)
Ja igen, második vagyok újra. Ahogy az első is írta, nekem is többször volt már eü. kaparásom, mert iszonyatosan véreztem. A másik lehetőség, hogy hónapokig nem jön meg. :((
Én is nagyon el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!