Menzesz közben, az a nyúlós pirosas-átlátszós váladék az a levált méhnyálkahártya? Ha leválik, akkor ugye a terhesség kivan zárva?
szóval ha levált a méhnyálkahártyám, attól még lehetek terhes?
most épp szurkál a jobb oldali petefészkem, 12 nap múlva kéne megjönni, de fogamzásgátlót szedek.
nem, én elég rendesen szedem, sosem felejtettem még el egy szemet sem bevenni. néha nem percre pontosan veszem be, néha egy órával később, ha úgy jön ki. nem szedtem antibiotikumot, nem hánytam, nem ment a hasam sem.
igazából én itt ezen az oldalon bizonytalanodtam el, elég régóta szedek már fogamzásgátlót, de ezen az oldalon olvastam, hogy akik teherbe esnek véletlenül, aza 0,5%, az tovább menstruál. és ettől ijedtem meg, nameg attól, hogy tri-regolt szedek, és szintén ezen az oldalon olvastam, hogy a tri-regol mellett sokan teherbe estek.
ezekután rendesen ráparáztam a dologra, folyton figyelgetem a jeleket, és mindentől megijedek, kicsit kivagyok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!