Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor számíthatok az első...

Mikor számíthatok az első mensire?

Figyelt kérdés
12 éves leszek,lassan 2 éve nő a mellem,szőrösödök a puncimnál és a hónomaljánál,1,5-2éve van folyásom.Van amikor élesen belenyilallik a fájdalom a puncimba.Segítsetek!!!
2015. ápr. 8. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
akkor 2-3 hét, és megjön! Kitartás! :)
2015. ápr. 8. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!A hátam is szokott fájni!!
2015. ápr. 8. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
A termet az számít?Kistermetű vagyok.A hátam tegnap óta nagyon fáj.
2015. ápr. 8. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát én is így voltam ezzel ,marmint hogy ennyire vártam és az első 2-3 alkalomnál még nemmvolt "unalmas" de mostmár nagyon utálom ,mert ezt addig lehet várni(szerintem) amíg me nem jön és nagylánynak érezheted magad.Mondjuk azt nme tudom hogy az osztályodban mindenkinek van-e már és te kivülállónak érzed ezért magad vagy pedig csak úgy akarod hogy már nagylánylegyél.....az a lényeg hogy én nem szóllak le,mert engem is egypáran leszóltak hogy ,,a mai lányok azt várják hogy már jőjjön meg nekik,de még minek várják és stb....úgyhjogy majd ha megjön nyugodtan írhatsz nekem ha van valami kérdésed!! :D Remélem segítettem ezzel

Ja és azért a választ is leírom:szerintwm is nemsokára megjön,de ezt így biztosra nem tudjuk megmondani,de majd egyszer úgyos eljön az ideje.

2015. ápr. 9. 06:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazokat és majd ha lesznek kérdéseim bátran fordulok hozzátok. :D
2015. ápr. 9. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezekhez a jelekhez tartozik a borzalmas hátfájás?
2015. ápr. 9. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,de attól függ hogy hol??ha a hasad alja fája akkor igen.
2015. ápr. 24. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!