Első nőgyógyászati vizsgálaton mire számíthatok szűzen?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Gyógyszert szeretnék feliratni, most megyek először dokihoz.
Szűz vagyok, és mint minden lány, félek.
Annyit kérdezett telefonon hogy élek e nemi életet, mondtam hogy nem, majd kérte, hogy igyak sokat, valamint hogy az sem baj ha megvan.
A víz gondolom ultrahang miatt, de az is kérdéses, hogy milyen.
Magándoktornő, a meddőséggel is foglalkozik.
Megvizsgál majd, vagy csak hasi ultrahang? Hüvelyi? Esetleg végbélen keresztül vizsgál?
Mire számítsak?
Előre is köszönöm
2014. jún. 11. 23:10
1/7 anonim válasza:
Az "igyál sokat" az garantált, hogy hasi ultrahangra utal. Az "az sem baj, ha megvan" szerintem arra, hogy valószínűleg nem lesz hüvelyi vizsgálat. Végbélen keresztüli vizsgálatra esetleg számíts.
2/7 anonim válasza:
A hüvelyedbe nem fog nyúlni semmivel, végbélen át vizsgál - ha vizsgál.
3/7 anonim válasza:
Elszomorítalak,ha vérzel akkor is előfordulhat a bimanuális vizsgálat,ha 14 éven aluli vagy akkor végbélen keresztül,de gondolom nem ez az ábra.
4/7 A kérdező kommentje:
14 elmúltam már, és köszönöm a válaszokat'
2014. jún. 11. 23:40
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül végbélen át vizsgálni azért merr szűz vagy. Én is magandokinál voltam és hüvelyi ultrahangot csinált anno, de előtte megkérdezte, hogx nem baj,nem is fájt meg semmi
6/7 anonim válasza:
Nekem is csinált hüvelyit és bimanuális vizsgálatot is annak ellenére hogy 15 éves szüz voltam.
7/7 anonim válasza:
Nekem is, de ha így beharangozza, hogy nem baj, ha megvan a vérzésed is, akkor azért valószínűbb, hogy nem akar hüvelyi vizsgálatot csinálni. Igen-igen, vérzéssel is lehet vizsgálni, nem ez a kérdés most, hanem hogy miért emelte ezt ki külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!