Fordult már valakivel ilyen elő? (menzesz)
Figyelt kérdés
Tudom,elég bután hangzik,de mennyire normáli az,hogy kb. 5-6.-szor jött meg és soha nem fordult felem még olyan elő hogy magátol a látványtól és a szagtól hánytam!Szerintem az is valahogy közrejátszott hogy borzasztóan görcsöl a hasam,de ilyen még sosem volt és eléggé megilyedtem!Most akkor ez mindig így lesz?:(
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
13/L
2015. ápr. 7. 17:16
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez mindig így lesz. Velem még semmi ilyesmi nem történt, de időnként ilyenkor hányingerem van olyan illatoktól (ételek), amiket máskor szeretek.
2/2 anonim válasza:
Első napon, mikor megjött, általában elájulok (vagy majdnem), de igazából szerintem ez a vér látványától van, meg a tudattól, hogy folyik belőlem, és felnyomom a tampont. Mondjuk amióta fogamzásgátlót szeged, nem voltam rosszul. Az összefüggést nem értem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!