Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az első nőgyógyászti...

Milyen az első nőgyógyászti vizsgálata?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és elkell mennem egy kivizsgálatra az első alkalom előtt. Elég szégyellős vagyok. Milyen lesz a vizsgálat? Mit csináljak hogy ne legyek annyira ideges ?

2015. ápr. 7. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 7. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem az első elött, hanem az első után kb 1 évvel kellene elmenned.

Női orvost keress, legalább amikor először mész, aztán majd meglátod később. A meztelenkedés és az "intim" kérdések is elég "kínosak "tudnak lenni, és a zavarod miatt nem is nagyon tudsz majd odafigyelni.

Gondolj arra, hogy más is átesett már ezen.

2015. ápr. 7. 18:55
 3/8 anonim válasza:
29%
Gondolj arra hogy az orvos napi 100 not lat ugy kb. Es vannak oreg nenik is es ne gondolj arra h ez ciki v ilyesmi o neki ez a munkaja es ez egy termeszetes dolog.
2015. ápr. 7. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is nem lát százat naponta, másodszor viszont nem az orvos zavara az érdekes, hanem az első alkalommal oda menőé.

Ma már elég sok női orvos van, szerintem megéri keresned egyet és akkor azért nem olyan kellemetlen, mintha egy férfi, pláne ha fiatal, matat ott neked.

2015. ápr. 8. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy milyen lesz az orvos.

Én biztos, hogy női orvoshoz mennék, (én azóta is nőhöz járok.)

Nem kellemes, de túl lehet élni, hiszen elkerülni nem lehet, ahogy a fogorvost sem.

2015. ápr. 8. 16:03
 6/8 anonim válasza:
30%
Nem az volt a lenyeg hogy 100at lat e vagy sem hanem hogy neki ez termeszetes es tole ne feljen. Velemenyem szerint noknel sokkal rosszabb akiknel voltam azok mind bunkok voltak.De olvass utan sokan igy gondoljak meg!
2015. ápr. 8. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

A férfinak teljesen természetes, ezt senki sem vonja kétségbe, de valóban nem az orvos érzéseiért aggódik senki sem.

Én 15 évesen kellett hogy először menjek, férfi volt az orvos és rettenetes volt...

Remélem nem jár senki úgy mint én akkor.

2015. ápr. 9. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy nem az első alkalom elött "kell" elmenned, hanem a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.

Persze ha van valami bajod, az más eset.

2015. ápr. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!