Fürödhetek tengerben ha menstruálok? 12/L
Én azt mondom összevérzed a jó vizet.. :P
Nyugodtan, bár ilyenkor nem tudom nem-e szokás fertőzés kockázattal számolni (hogy ennek van-e alapja abban nem vagyok biztos.. sőt, de úgy tudom ilyenkor óvatosan szoktak fürdeni, úszni..)
"utolsó, miért, mi baja lesz tőle??"
Nem mondtam, hogy baja lesz tőle. Csak ilyenkor, mikor egy lány-nő menstruál, könnyebben kaphat el fertőzéseket, juthat fel oda, ahová nem kéne és nem gondolnám, hogy túl kellemes lenne a nyaralás alatt vagy után egy kellemetlen kis hüvelygombával küszködni, vagy valamilyen gyulladással küszködni.
A 12 éves korban meg azért nem ajánlanám, mert sajnos nem mindenkinek megy egyből a tamponhasználat, nem mindenki tudja egyből használni, sok olyan kérdést olvasok itt az oldalon, akik még a mini tampont is képtelenek felhelyezni, mert még nagyon fiatalok és nem gondolnám, hogy 12 évesen feltétlenül össze fog neki jönni a használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!