Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hova menjek, ha hízni szeretné...

Hova menjek, ha hízni szeretnék, de nem tudok?

Figyelt kérdés

úgy nézek ki, mint egy anorexiás és már nagyon unom, hogy mindenki annyit képes erre mondani, hogy "egyél már" "azért van mert nem eszel eleget!" "keveset eszel" és társai.. kössz szép'.... a legjobb, hogy az orvos is ezt mondta :>> elegem van.

173cm/50kg !! már 4 éve nem híztam egy dekát se!!

18/L

2015. ápr. 5. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Endokrinológushoz. Nem ártana a pajzsmirigy ellenőrzése.

Valamint: Konditerembe!

Nem vicc. Nézz utána a tömegnövelő étrendnek is!

Ha egészséges vagy, akkor megfelelő étrendtől (amit nem is olyan könnyű összeállítani, ha nem olvasol utána) fejlődnöd kell.

2015. ápr. 5. 18:45
 2/6 anonim válasza:

Két megoldás van. Vagy eszel csokit cukrot meg egészségtelen sz``okat tonnaszámra, vagy elkezdesz tudatosan táplálkozni.

Csirke rengeteg rizs, szénhidrát, meg mellette valami edzés.

A lényeg hogy 2 óránként történjen étkezés, de nem mindegy mit eszel. estére pedig lakjál jól lefekvés előtt. sok sikert. 22/L

2015. ápr. 5. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:

első: oda kell beutaló? :\ ha igen, akkor az orvostól erre hivatkozva kérhetek?

második: 4 év alatt szerinted nem próbálkoztam semmivel?

sok csokit zabáltam és mindenféle csipszet/cukrot eredmény: semmi.

sokáig edzettem és sok szénhidrátot, fehérjét vittem be, de kisebb esztétikai javításokon (=feszesebb comb,has és szálkásabb/izmosabb(?) lettem) kívül semmit nem használt....

izmosabbnál azért van kérdőjel, mert a súlyom nem változott.. pedig elméletben az izom nehezebb mint a zsír nem?? :| nem mintha annyi zsír lenne rajtam

2015. ápr. 5. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
En ugyan igy vagyok... Mentalisan sokkal erettwbb vagyok/voltam mindig is a korosztalyomnal, de testileg meg egyaltalan nem. Jelen pillanat 20 multam es meg "novesben" vagyok, amit mondjuk nem banok, 173centimmel, bar igy is jol erzem magam. En is most hihetetlwn modon 60kg vagyok (miota edzek, elotte 54-55kg nal sosem voltam tobb. Rengeteget eszek pedig. Voltam en ia endokrinologusnal (egy orvos mellett toltottem a gyakorlati idom kezdetben) es a magas vernyomasomra hivatkozva teljesen kibizsgalt: teljes hormon kep (chortizol, tesztoszteron, t3t4, stimulalo hormonok szinte az osszes, a verem pesten is vizsgaltak kromatograffal, a letezo osszes vizgalat megvolt: semmi. Teljesen egeszseges vagyok, a vernyomasom is csak a stressz miatt magas. Ugyhogy sok feherjet eszek es elkezdtem edzeni, mas otletem nincs.
2015. ápr. 5. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
orvosok pls :( kezdek kétségbe esni..
2015. ápr. 5. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha erdekel vkit:

Voltam orvosnal, h kezdjen velem vmit

Az elso kerdes: eszel rendesen? Igen, kb mint 3 lo.

Istenem :DD ilyenkor arra gondol hogy direkt eheztetem magam es szabadidomben orvoshoz jarok?...na m1

Aztan mert sulyt,magassagot es vernyomast.. Kerdezte meg a havit es h szokott-e remegni a kezem.. Aztan megjegyezte h sapadt vagyok xD elkuldott vervetelre aztan egyelore ennyi :)

2015. ápr. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!