Csomók vannak a melleimbe és fájnak ez normális? Hogyan maszirozzam "ki" belőlük? (Többi lent)
nem biztos, hogy baj van, de érdemes megnézetni.
semmiképp se masszírozgasd.
Egyáltalán nem baj, semmi bajod sincs.
A rákos problémák NEM fájnak!!!
Múlt héten voltam mellvizsgálaton, ahol az orvos tapogatás közben mondta, hogy szeretik ha fáj egy csomó, mert az biztos hogy nem rák!
Plussz még ha mindkettőben van ugyanott..
attól még egy ultrahangra elmehet.
természetesen semmiképp sem mammográfiára, de egy ultrahang nem árt. amúgy nem csak rák lehet, ami gondot okoz, esetleg más csomó is szorulhat kezelésre, pl. hormonproblémák miatt. tehát megnézetni meg lehet, és érdemes is, mert tényleg bármi lehet. lehet, hogy ártalmatlan, akkor megnyugszunk, de ha valami van, akkor is jobb minél előbb tudni.
Szia!
Nekem 2 éve volt ilyen gondom.
Szerencsére csak zsír csomók voltak de kivették őket.
Nekem azért fájt mert nyomott valami ideget.
Én is csak a házi orvoshoz mentem el , ő küldött tovább.
Szerintem menj el, az a biztos.
szia, azóta kiderült az eredményem, és nem vészes a csomó, de nem is veszélytelen, félévente kell ultrahangra járnom.
szerintem egy uh nézés nem árt, ez a csomó nekem se fájt, de mégis szemmel kell tartani, és jobb ezt tudni, mint elhessegetni a gondolatot.
a mammográfia az ártalmas, de egy uh-t nyugodtan meg lehet csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!