14 éves vagyok 1 hónapja nem volt meg. Mi lehet?
Figyelt kérdés
5 hónapja volt barátom de most már vége. nem feküdtem le senkivel és nem volt meg 1 hónapja. Mit csináljak?2015. márc. 29. 14:39
1/12 anonim válasza:
Teljesen normális, még nem állt be. Örülj neki, hogy kimaradt...:)
3/12 anonim válasza:
Szerintem látogasd meg a nőgyógyászt, ő többet tud mondani
4/12 anonim válasza:
Nem hívnak véletlenül Máriának? :D
5/12 anonim válasza:
14 évesen még közel nem állt be a ciklusod. Ne stresszelj rajta, esetleg keress házi praktikákat arra, hogy miként tudnál ezen segíteni, pl. torna, forró fürdő. Meg fog az jönni. Ha két hét elteltével még mindig nem, talán rákérdezhetsz anyudnál, nem szégyen.
6/12 anonim válasza:
Jó lenne azt is tudni, mióta menstruálsz, és eddig mennyire volt ez rendszeres. Meg azt, mit értesz azon, hogy egy hónapja nem volt meg. Kimaradt egy hónap? Mert az azt jelentené, hogy már két hónapja nem volt meg. Egy hónap az kb. 30 nap, a ciklus pedig 25-35 nap között lehet, tehát ez teljesen normális, ha valóban így érted.
Elég fiatal vagy még, a ciklusnak akár néhány év is kell ahhoz, hogy rendszeressé váljon. Néhány hetes csúszások teljesen rendben vannak még, de ha te aggódsz, menj el nőgyógyászhoz, és ő majd megvizsgálja, van-e bármi gond veled :)
7/12 anonim válasza:
ez még nem féletlenül probléma, előfordul néha hogy csak úgy minden ok nélkül késik, főleg ilyen fiatalon
8/12 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, és még mindig nem állt be. Van hogy 2 hetente megjön pár napra, van hogy egyáltalán nem jön meg, van olyan, hogy 18-20 napig tart. Még sosem jött meg pontosan, pedig 10 éve menstruálok. Azt mondta a nődoki, nincs semmi baj, majd beáll szülés után. Ilyen is van :)
9/12 anonim válasza:
semmi gond,csak a stressz és a fiatalságod az oka
10/12 anonim válasza:
Ha jól értettem, akkor 13 év felett valamivel már elvesztetted a szüzességed???
Gyerek vagy még, az az oka a kimaradásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!