Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az előző kapcsolatomból...

Az előző kapcsolatomból "kaptam" egy jó kis HPV-t. Ha újból randizni fogok és össze is jövök valakivel hogy és mikor kellene ezt közölnöm a másik féllel?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem a legdurvább fajtáról van szó, de azért mégis csak van...

Eddig nem foglalkoztam vele különösebben, persze kezeltem, de azt gondoltam, hogy az előző barátommal együtt fogunk maradni és csak egymással fekszünk le, így ilyen szempontból minegy lett volna. De szakítottunk és én azért előbb utább szeretnék nemi életet élni...

2015. márc. 29. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi az hogy barki elkapja?? En kornyezetemben senkirol nem tudok. Es akarod vagy sem, mindenkepp rosszul jossz ki belole. Ha tartos kapcsolat volt akkor azert, ha csak par honapig tartott akkor azert.
2015. márc. 30. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es,

mit szólsz ahhoz, hogy én szűzként kaptam el?

Nem kéne ekkora arccal osztani az észt, amikor SEMMIT se tudsz a betegségről!

A hpv-nek ez a fajtája bizony NEM csak szexuális aktus során kapható el.

2015. márc. 30. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Miért is tudnál róla hogy bárkinek van a környezetedben? Nem szoktak vele dicsekedni.

Attól hogy valaki tünetmentes simán elkaphatta. Az ex barátomnak is elég volt egy rossz csaj, és nem volt sok lánnyal! Nekem pedig ő volt a második férfi akivel lefeküdtem. 2 évig voltunk együtt . Sajnos ez nagyon belerondít a dologba de Nem hibás benne senki.

2015. márc. 30. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
De-már bocsi-minek jössz ide hisztizni???Mert ha valaki leírja a gyógymodot,vagy hogy hogyan kezeltesd,akkor te csak a pasidról,meg az új papiról meg a szexről hadoválsz.
2015. ápr. 3. 07:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Én nem látom hisztizésnek. De mikor ilyen szinten leminősítenek az Nem esik túl jól, főleg hogy nem éltem olyasfajta életet ami miatt megérdemelném. Tudom a kezelést és a menetét de alapvetően a kérdésem nem erre irányult.
2015. ápr. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!