Az előző kapcsolatomból "kaptam" egy jó kis HPV-t. Ha újból randizni fogok és össze is jövök valakivel hogy és mikor kellene ezt közölnöm a másik féllel?
Szerencsére nem a legdurvább fajtáról van szó, de azért mégis csak van...
Eddig nem foglalkoztam vele különösebben, persze kezeltem, de azt gondoltam, hogy az előző barátommal együtt fogunk maradni és csak egymással fekszünk le, így ilyen szempontból minegy lett volna. De szakítottunk és én azért előbb utább szeretnék nemi életet élni...
Kedves 11-es,
mit szólsz ahhoz, hogy én szűzként kaptam el?
Nem kéne ekkora arccal osztani az észt, amikor SEMMIT se tudsz a betegségről!
A hpv-nek ez a fajtája bizony NEM csak szexuális aktus során kapható el.
Miért is tudnál róla hogy bárkinek van a környezetedben? Nem szoktak vele dicsekedni.
Attól hogy valaki tünetmentes simán elkaphatta. Az ex barátomnak is elég volt egy rossz csaj, és nem volt sok lánnyal! Nekem pedig ő volt a második férfi akivel lefeküdtem. 2 évig voltunk együtt . Sajnos ez nagyon belerondít a dologba de Nem hibás benne senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!