Miért fázok fel ilyen sokszor?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán felfázok de azva furcsa h csak akkor jelentkezik amikor a barátomnál alszok. Nem tart sokáig de nagyon fáj és csíp. Tegnap is kb 4 óra fele jelentkezet és 9 re már nem fájt. Mitől lehet? Ha szexelünk is akkor mindig elmegyek utánna a mosdóba mert azt olvastam h akkor ajánlatos h a bacik ne menjenek fel.2015. márc. 29. 10:11
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátodnak van valami baja.
Hogy öltözködsz? (miniszoknyában este 10 fokban ne csodálkozzon az ember, de ha rendesen felöltözöl, akkor ez a része rendben)
3/9 anonim válasza:
én is felfázós vagyok.
én együttlét előtt megmosakszom, és utána rögtön pisi.
tangát tilos hordani, a tampont is kerülni kell.
4/9 anonim válasza:
A tampon nem gáz a tanga igen.
Nekem kb. minden együttlét után kijött pedig pisiltam és zuhanyoztam is..
Most az egyik munkat´rsam receptjét használom az sokat segített: vettem fagyasztott vörösáfonyát beraktam egy jól zárható üvegbe, raktam rá vizet és hagytam, hogy jól átvegye a víz a bogyó ízét. Azt iszom naponta 2-3 pohárral és jobb lett.
5/9 anonim válasza:
Ez nem felfázás, hanem valami bakteriális fertőzés. Az immunrendszered leküzdi ugyan, de amíg ez megtörténik, tüneteket okoz.
6/9 anonim válasza:
a felfázás egyenlő a bakteriális fertőzéssel, a közhiedelemmel ellentétben.
7/9 anonim válasza:
Szia! Keress rá a neten a "nászutas felfázásnak" !
8/9 anonim válasza:
Igen, lehet,hogy a barátod beteg, mind a kettőtöknek el kellene mennie orvoshoz!! De az is lehet, hogy mezítláb szaladgálsz otthon, és azért fázol fel. Ezt ki kell kezelni, mert a gyulladás felterjedhet a vesékre is. A bacik nem mennek csak úgy ki a szervezetből, azokat ki kell gyógyszerrel kezelni, vizetetet fognak majd venni tőletek. Lehet, a fiúnak valami prosztatagyulladás-féléje van.
9/9 anonim válasza:
" Lehet, a fiúnak valami prosztatagyulladás-féléje van."
Azt kötve hiszem. Azzal nem dugna, az tuti. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!