Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha megjött pontosan, attól...

Ha megjött pontosan, attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2015. márc. 27. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha megjött pontosan akkor nem vagy terhes... nem értem a kérdést o.O
2015. márc. 27. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Előfordul, hogy valaki a terhesség alatt menstruál, de azok nem szabályos ciklusok és nem napra pontosak.
2015. márc. 27. 14:07
 3/5 Yehudina ***** válasza:
Igen. Bővebben, ha kapok választ.
2015. márc. 28. 04:22
 4/5 Ada206 válasza:

Szia.

Ha pontosan ugyanakkor jött meg,ugyanaddig tartott és a vérzés mennyisége is ugyanannyi volt,mint szokott lenni,akkor nem vagy terhes.

Létezik terhesség alatt is vérzés(pecsételés,maszatolás),de az nem menstruáció!Elvileg ha későn volt peteérésed,akkor a menstruáció környékén lehet kisebb vérzés pl.a beágyazódástól.Én épp ebben reménykedem:)Mert naygon szeretnénk babát.Nekem 4nappal később volt pár pötyi vérzésem.Egyik nap piros,másnap barna,harmadnap pedig szinte fekete.Csináltam tesztet,bár szerintem ez még nem mutatja ki a terhességet(mert korai)...de láttam rajta halvány 2.csíkot!

Érdemes csinálnod egy tesztet,ha nem ugyanolyan volt a menzesz mint szokott lenni.

Remélem tudtam segíteni!

2015. márc. 28. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Habar ez nem valodi menstruacio, de latszodhat teljesen ugyanolyannak, es igen, lehetsz terhes. Ha ketsegeid vannak, a legbiztosabb, ha elvegzel egy tesztet is.
2015. márc. 30. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!