Mit csináljak, ha a vízben fog megjönni?
19/l vagyok, mindigis betétet használtam, a tampon sose ment.
Már írtam ki egy kérdést, hogy wellnessezni megyünk péntektől vasárnapig, és most kellett volna kedden megjönnie, de azóta se jött meg, és mostmár nem is szeretném, hogy addig bekövetkezzen. :D
A tüneteket észlelem már vasárnap óta, nagyok a melleim, feszül a hasam, néha görcsöl, de semmi.
A hasam puffadt.
Ha netán péntekig nem jönne meg, akkor pénteken szerintetek bemehetek a vízbe? Vagy próbáljak meg feltenni úgy is egy tampont, hogy nem jött meg, hogy ne a víz legyen olyan? Vagy ilyenkor milyen óvintézkedést lehet tenni?
Sajnos ez, hogy vannak tünetek nem "jelent" semmit, mert volt már olyan, hogy vártam, hogy megjöjjön, jöttek a tünetek, semmi, aztán elis múltak, még mindig semmi, majd rá pár napra jött meg.
Helyedben csak megpróbálkoznék a mini tamponnal. Elég gusztustalan és kiábrándító a tudat, hogy ahol én pihennék és pancsolnék, ott belevérzik valaki a vízbe. Még ha véletlenül is.
Ha végképp nem akarsz próbálkozni, akkor lógathatod a lábad a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!