Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha masztizok akkor nem fog...

Ha masztizok akkor nem fog később megjönni ugye?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 09:12
 1/10 anonim válasza:
89%
Hány éves vagy?
2015. márc. 21. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.:)
2015. márc. 21. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
hát azért némi köze mégis van ha nyugodtabb,kielégültebb vagy a ciklusod is hamarabb megjöhet persze nem sokkal 1-2 nap és könnyebben is át lehet vészelni de ez nem egészségügyi probléma szóval csak nyugodtan.
2015. márc. 21. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Na ekkora marhaságot is régen olvastam, mint ezt az utolsót!

Nehogy komolyan vedd már ezt a biztatást!!

Az igazság az, hogy nincs összefüggés a kettő között.

2015. márc. 23. 07:55
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
dehogynincs szted a stressz miatt miért késhet? ha nem vagy tisztában a dolgokkal ink meg se szólalj.
2015. márc. 24. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:

"dehogynincs szted a stressz miatt miért késhet? ha nem vagy tisztában a dolgokkal ink meg se szólalj."

Te vagy, akinek nincs fogalma a dolgokról.

A maszturbálásnak semmi köze ahhoz, hogy kinek mikor jön meg a menzesze. És a stressz is csak egyeseknél okozhat eltoldódást, kimaradást esetleg a menzesz tekintetében, de ez nem általános!

17 éve menstruálok, kb. 15 éve van maszturbálás is az életemben, de még soha nem késett a vérzésem, vagy nem tolódott el. Hazudok, 1 esetben késett, mikor tudatosan gyereket vállaltunk és terhes voltam!:)

Szóval ne általánosíts! Mert nagyon sokaknak semmi ilyen nem befolyásolja a menzeszét!

2015. márc. 25. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
ink hagyjuk buta vagy korlátolt. és csak offolsz...
2015. márc. 25. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:

"nk hagyjuk buta vagy korlátolt. és csak offolsz..."

Most írtam először kommentet a válaszodra, szóval legalább nézd meg, hogy kinek írsz!

Amúgy a korlátolt te vagy, ugyanis biztosra állítasz olyan dolgokat, amik szerinted teljesen általánosak, holott nem azok. Szóval ha szerinted én korlátolt vagyok, akkor én meg azt mondom, hogy nem igaz, csak leírom a tapasztalataimat, amivel megcáfolom azt, amit te írtál, de te attól még tudatlan vagy!

2015. márc. 25. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 61%, de tényleg nagy butaságokat írsz most itt.
2015. márc. 26. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:

najó lehet h hülyeség de némi köze talán van hozzá de1 biztos nem okoz egészségügyi problémát a nem túl durva masztizás

amire gondoltam igazából az h lelki okok miatt késhet pár napot a ciklus.

2015. márc. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!