Az igaz, hogy a vékonyabb lányoknál később jön meg az első?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 21:27
11/14 anonim válasza:
Nem,mindig is nagyon vékony,de magas lány voltam,8 évesen a cicim nőtt(de nem lettem nagy mellű,pedig anyunak 95-ös mellei voltak,ma már csak 90-esek,10 évesen szőrzet)11 évesen jött meg a mensim.
12/14 anonim válasza:
A tornász és balettos lanyok sokszor alacsonyak is és nagyon komoly edzéseket vêgeznek őket átlagos kislányokhoz ne hasonlítsd ôssze!!!
Az én osztályomban sok vézna csaj volt de 11,5-12 évesen menstruàltak már.Akik nagyon törpicsekek voltak,azoknál volt olyan hogy kicsit később jött meg,meg kêsőbb cicisedett.
13/14 anonim válasza:
Akkor jön meg az 1., amikor a test képes egy gyerek kihordására. Nekem 14,5 évesen jött meg először és vékony voltam.
14/14 anonim válasza:
"Akkor jön meg az 1., amikor a test képes egy gyerek kihordására."
Hogy lehet ekkora fszságot írni?
Nem, sajnos nincs ilyen összefüggés. Még sok évnek kell a menarche után eltelnie ahhoz, hogy a kihordás veszélye normális mértékre csökkenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!