Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér, picit darabos folyás...

Fehér, picit darabos folyás mire utalhat?

Figyelt kérdés
Mindig fehér szokott lenni 1 picit a bugyim, az a hüvely öntisztulásától. De ma nagyon sok volt és ilyen darabos,de nem volt büdös. mitől lehet? fertőzés? vagy semmi különös? előtte meccsem volt.
2010. febr. 16. 18:56
 1/8 anonim válasza:
30%

Nem akarlak elkeseríteni, de ez komoly betegség egyik szövődménye is lehet.

Minél előbb fordulj nőgyógyászhoz, patikushoz :)

2010. febr. 16. 19:03
 2/8 anonim válasza:
5%

Az első mondatodban már meg is válaszoltad, akkor minek kérdezed? O.o

Itt max az a probléma, hogy élvezetel szagolgatod iss.

2010. febr. 16. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Túrós folyás a neve, gyulladások és fertőzések tünete (te jobban tudod, hogy minek van nagyobb esélye). Orvos a vége, de minimum a patikus, mert van pár recept nélküli csodaszer.
2010. febr. 16. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából fogalmam sincs,h. mitől lehet,mert semmi mást nem csináltam,amit alapból is szoktam. Várok sztem 1-2 napot,h. ha iylen marad akkor doki...
2010. febr. 16. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem is várj, mert előfordul egyszer-kétszer, és magától elmúlik. Nekem is volt párszor, két bugyit összekoszolt és utána elmúlt. Csak ha tartós, akkor van valami.
2010. febr. 16. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ha felborul a PH magától is ilyenlesz, nemkell ahhoz máshogy csinálnod vmit. várhatsz vele, deha már olyan igazán darabos, akkor az nemfog elmúlni. ha csak kicsit több és fehérebb az még nemfeltétlen baj, az elszokott múlni magától, az semmilyen betegséget nemjelent. dehmár átcsak darabosba, ami tényleg olyan, mint a túró, azmár rossz.
2010. febr. 16. 19:51
 7/8 anonim válasza:
Gombas fertozes jele (is) lehet. Ha keves a folyas es ahogy irod nem budos, helyrehozhatod a problemat a huvelyflora helyreallitasaval. A DM forgalmaz szamartejes huvelyoblogetot, magyar termek, de a nevere mar nem emlekszem. Ha mar most tobb a folyas, mint elviselheto, akkor inkabb orvos, es ne varakozz.
2010. febr. 16. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is simán előfordulhatott, hogy kevesebb folyadékot ittál az átlagnál
2016. ápr. 10. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!