1/10 anonim válasza:
Tegyél be egy tampont vagy egy betétet.
Hány éves vagy?
2/10 anonim válasza:
Hogyhogy mit?
Tegyél be egy betétet...
Egyébként erre van az egészség-rovat, a menstruáció nem szex.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen de nagyon ciki erről vele beszélni
2015. márc. 20. 14:06
5/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki???? Egyszer ő is átment rajta...
6/10 anonim válasza:
Nem értem mi a kérdés.:D Úgy kérdezed mint amikor valaki terhes és nem akart teherbe esni.
Erről már mindenki felvilágosult még az is aki nem akart szerintem... :S
7/10 anonim válasza:
Ja,amúgy meg keress rá a neten! ;)
8/10 Takacs Laszlo 15 válasza:
Eleg gaz ha nem mersz erro"l beszelni.
9/10 anonim válasza:
Nyugodj meg és ne hallgas az előző válaszolókra! Természetes, hogy ennyi idősen az ember kényelmetlennek érzi a témát, még anyukája előtt is. Nem mindenkinél alakul ki olyan bensőséges kapcsolat, hogy ezt meg lehessen beszélni. Szegényem :( tampont nem is biztos, hogy eleinte fogsz tudni használni, nekem ha jól emlékszem 2 év után sikerült először felraknom. Vegyél betétet, többfélét. Éjszakait szerezzél be, normált nappalra és tisztaságit. Ne ess kétségbe, ha nem olyan lesz az első (vagy még néhány) alkalom, mint ahogy mások mondják. Nekem legelőször 10 napig tartott, másodszorra pedig alig 2 napig... Szépen lassan be fog állni. Ne feküdj kád vízbe, ha pedig fájdalmaid vannak, akkor melegvizes palack, nospa. Sok sikert és gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!