Változó menstruációs fájdalom?!
Azt figyeltem meg magamon, hogy ha menszesz előtt volt szexuális izgalomban részem (illetve ha abban a hónapban akár rendszeresen is volt szex) , akkor utána igen erősen fáj (lüktet) a méhem a vérzés elején. De ha nem volt semmi ilyen, akár több hónapig sem semmilyen szexuális dolog, akkor egyáltalán nem fáj. Csak a derekam egy nagyon picit, de egyébként teljesen fájdalommentes a menstruációm. Fogamzásgátlót nem szedek.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi lehet ennek az oka?
Nekem egy ideig (az első három évben miután először megjött) egyáltalán nem fájt semmim. Azóta nagyon fájdalmas, munkaképtelenség szintjén (viszont már találtam rá megfelelő fájdalomcsillapítót). Az oka (nekem azt mondta a doki) hogy előtte nem volt rendes peteérés, esetleg a hormonok termelődése sem volt még jó.
Nem tudom, hány éves vagy, de ha még fiatal, akkor nálad is ez lehet a helyzet. És mivel a szexuális izgalom a hormonokra is erősen hat, rendkívüli peteérés is lehetséges. Talán ezért.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!