Menstruációs fájdalom! Hogyan enyhítsem?
Figyelt kérdés
Iszonyúan görcsöl, 3-5 percenként járok wc-re, mert nagyon kell pisilnem...sokszor szarok is..
már bevettem egy nospát, kb egy órája, nem hatott, ezért bevettem egy rubophent fél órája. semmi hatás...most hogy itt ülök, kicsivel jobb, de amikor kimegyek wc-re előröl kezdődik. Már pihentem is, mindent megpróbáltam de semmi sem segít..
Ötletek? :S
2011. jún. 20. 14:34
1/5 anonim válasza:
A No-spa nekem sem szokott semmit érni. Nekem az algoflex-m vált be. Attól elmúlik:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ...Bár nincs itthon olyan gyógyszer, a gyógyszertárig meg nem bírok lmenni (mivel egyedül vagyok itthon...)...
Valami más módszer? :S
2011. jún. 20. 14:39
3/5 anonim válasza:
Szerintem tölts tele meleg/forró vízzel egy 2literes műanyag palackot és tedd a hasadra és feküdj le.Nekem ettől enyhülni szokott a görcs :(
4/5 anonim válasza:
Menj el a Kínai klinikára, kapsz olyan bogyókat és elfelejted, mi is volt a PMS.
5/5 anonim válasza:
A nagydolgot nem tudtad volna szebben írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!