Szerintetek van ra esely, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3honapja lefekudtem a baratommal, es nagyon felek, hogy terhes lettem tole. Probal o is nyugtatni, hogy semmi bajom, de valahogy megis mai napig nagyon felek. A menzeszem rendesen megjott, ugye mindegyik alkalommal egyszer viszont egy hettel elotte. Ha jol tudom ha terhes lennek, kesne, nem pedig hamarabb jonne meg. Elso alkalommal tokeletesen megjott pont idoben, masodikra 1-2nappal hamarabb es most legutobb egy hettel elotte.Lehetseges azert van, mert nem allt meg be rendesen?! Terhessegre utalo jeleim egyaltalan nincsenek, megis bennem van ez az egesz, hogy mi van, ha tenyleg...? Nem szeretnek serto valaszokat..Nem szeretnem hallani, hogy buta es fiatal es megfontolatlan vagyok. Akinek ertelmes valasza van, es megbirja neekm magyarazni, miert felek ennyire, kerem szepen irjon minnel hamarabb! Nagyon felek!Koszonom az ertelmes valaszokat/segitsegeket!2015. márc. 17. 21:50
2/6 A kérdező kommentje:
Soha nem elvezett el, csak akkor, ha volt rajta ovszer.
2015. márc. 17. 21:56
3/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy terhes lennél. Terhesség alatt nincs menstruáció.
Miért félsz? Félős típus vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom, valamiert bennem van a felelem. Mar lettek volna jelei, igaz?
2015. márc. 17. 22:21
5/6 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, miért nem mész orvoshoz? Hány éves vagy?
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz terhes, de ha ennyire nyugtalanít, akkor csinálj egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!