Miért van egész nap hányingerem ha nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
IDEGESÍT2015. márc. 11. 13:46
1/7 anonim válasza:
talán valami megártott.. diétázz! kísérletezd ki mi a jó neked: üres tea, ropi - héj nélkül reszelt alma - ez nagyon jó kitisztítja a rendszert, megköti a mérgező anyagokat) (megj.:terhességtől 1x sem volt hányingerem,nem kötelező az:)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy a refluxom miatt? Már nem merek szénsavast inni . :(
2015. márc. 11. 13:53
3/7 anonim válasza:
hát attól lehet - szénsavast nem is kell inni, az nem jó semmire. Próbáld megfigyelni, mi az, ami árt, és azt kihagyni. Egy nap ne egyél sokféle ételt, mert akkor nem tudod, mi az ami jó és mi az ami nem.
4/7 anonim válasza:
Refluxtól lehet hányinger, diétázni kell és tilos a szénsavas, az édesség, főleg a csoki, a cigaretta, túl szűres és zsíros ételek.
5/7 A kérdező kommentje:
176 cm vagyok és 55 kg. :( Nem lehet diétáznom! :( Futni járok, hogy legalább mozgásban legyek.
2015. márc. 11. 14:12
6/7 anonim válasza:
a diéta nem fogyókúra!!!! azt jelenti megválogatni, ami jó és kihagyni, ami árt!
7/7 anonim válasza:
Refluxdiétára gondoltam, tehát kerülni a savat okozó ételeket, inkább lugosító táplálékok kellenek, illetve az olyan ételeket hagyd ki, ami neked savat, hányingert okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!