Milyen ha először megyünk a nőgyógyászhoz? Mit csinál velünk az orvos?
Szerintem is akkor érdemes először nőgyógyászhoz menni mikortól elkezdtél szexuális életet élni!Ami egyébként manapság elég koránra tehető sztem sajnos már 15éves kortól nem meglepő így pont a első menzesz utáni 1,2,3évre tehető.
Na de a kérdésedre válaszolva.
Gondolj arra mikor ott ülsz,h senki sem szívesen jár és szinte mindenki aki körülötted ül parázik.
De azért azzal könnyíthetsz magadnak ha pl viszel magaddal vkit akivel elcsacsogod az időt míg sorra kerüsz.Sőtt én is ajánlom a szoknyát vagy a hosszított felsőt vagy nyáron rucit így azért még sem olyan kellemetlen bemenni.Ha nagyon gátlásos vagy akkor mehetsz nőhöz is sokak szerint egy nődoki empatikusabb,mint egy férfi.De Nekem eddig mindkét nemmel csak jó tapasztalataim vannak!
Szóval az1 vizsgálatnál megkérdi mi okbol jöttél ha nincs semmi panaszod akkor azt mondod csak elenőrző vizsgálatra ha van panasz akkor persze mondod ,h mi.Valószínű fog rákszűrést csinálni(lecsíp egy pici darabot belőled)nem fáj nyugi,esetleg még megtapogat megnézi a melled van-e vmi szokatlan mondjuk csomo.Na és persze a rutin kérdések rendszeresen jön e meg,szexelsz-e már,milyen módszerrel védekeztek.....
Szóval ne parázz túl éltük már jó páran Neked is menni fog! Csak 5perc az egész!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!