2,5 hónapja nem jött meg, tudnátok segíteni mitől lehet ez?
Lassan 3 éve,hogy megvan,de nem volt rendszeres eddig,mert az időjárás nagyban befolyásolja,de még sosem volt,hogy 75 napig nem jött meg.Már több,mint fél éve átálltam egészségesebb táplálkozásra,ami annyit tesz,hogy mérsékeltem a cukrot,lisztet és nehéz zsíros ételeket.(le is fogytam 63-ról 59kg-ra,pedig nem a fogyás volt a célom).Kérem,aki bármiben tudna segíteni írjon,mert minden válasz segít:)
15/L
Nem élek nemi életet,az orvoshoz meg nem tudom,hogy el mernék-e menni,mert eléggé nehezem beszélek erről:(
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) (szerintem az iskolai védőnőhöz elmegyek tanácsot kérni,bár ő előzőleg azt kondta,hogy normális ha 18 éves korig sem áll be)
Heti 5x sportolok(3 testnevelés óra+2 óra aerobik) de nem megterhelően.Próbálom 62kg-ra visszatornázni magamat,de izom formájában szeretném,mert a felesleg nem oszlik el:/
Köszönöm a választ!:)
bizonyos testzsírszázalék (16-20%) alatt a nők egyszerűen nem menstruálnak.
Ez egyfajta védekezése a szervezetnek, ami megakadályozza azt, hogy terhes legyél, ha nincsen elég energiatartalék (vagyis zsír) ahhoz, hogy biztonságban ki tudd hordani a kisbabát.
Valószínű túl intenzíven sportolsz és túl keveset eszel ahhoz, hogy normális beálljon a ciklikus homonháztatrásod. A tested észleli, hogy gyakorlatilag "éhezel", és saját magadnak tartalékolja az energiát.
Nagy valószínűséggel ha felszedsz egy kicsit, és heti 5x helyett mondjuk csak heti 3x sportolsz, visszajön a menzeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!