Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit mondjak MÉG EZEKEN KÍVÜL...

Mit mondjak MÉG EZEKEN KÍVÜL a dokinak, hogy végre kivizsgálja mitől fáj ennyire a menzeszem?

Figyelt kérdés

Apranax, No-spa, Algoflex-M, Cataflam sem használ már, Cataflamból most is kettő kellett, mert 2 óra múlva is fájdalmaim /vannakvoltak. Elmondtam a dokinak, hogy ezek nem használnak. Meg, hogy van mikor alig bírok felállni, korlátozza elég rendesen a munkahelyemen a teljesítőképességemet. Tegnap voltam a 4. napban és akkor is fájt.

A helyi kórház összes nőgyógyászánál voltam, és elmondtam ezeket, magánrendelésre nincs pénzem. És alapból is szerintem ez olyan probléma ami belefér a fizetésébe. Nem mellnagyobbítást szeretnék, meg valami luxusszolgáltatást, csak, hogy ez rendeződjön már le végre.

Mit tanácsoltok? Elég rossz/kellemetlen mikor valahol úton egyik pontból a másikba menet, le kell kuporodnom pár percre, ha épp olyan görcshullám jön rám...

26/N és 11 éves korom óta van meg. Nagyon vékony testalkatú vagyok.

2015. márc. 15. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Még egyszer felteszem a kérdést: milyen vizsgálatokat végeztek?
2015. márc. 15. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
A családban nálunk mindenkinél megoldot a szülés a görcs-problémát. De értem, hogy nálad ez szóba sem jöhet. És tény, hogy a cataflam, meg a rengeteg fájdalomcsillapító sokkal rosszabb hatással van a szervezetedre, mint a fogamzásgátló. De ha nem használ, akkor nyilván az összes fölösleges. Teákat ajánlottak már? Cickafark? Vannak, akikek segít.
2015. márc. 15. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Hát, ha nagyon nem szeretnél az egészségedre pénzt áldozni, ahogy írod, akkor szenvedj tovább. Ha gyógyteákat/gyógyszereket szedsz, azok sincsenek ingyen, sőt! Egyszeri nőgyógyászati vizsgálatot nem igaz, hogy nem tudnál kifizetni. Magánhoz járok én is, kevesebbet keresek mint te, mégsem rinyálok, pedig a dokimnál 10 ezer forint egy cytológia. De úgy vagyok vele, hogy ennyit bőven megér az egészségem.
2015. márc. 16. 05:42
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Attól még hogy lepontozol nem lesz jobb. Ahelyett, hogy vennéd a fájdalomcsillapítókat félrerakhattad volna a pénzt orvosra. Sajnos tudomásul kell venni, hogy a kórházi orvosok le se szarnak, kivéve, ha fizetsz nekik, de akkor már jobban jársz a magándokival.
2015. márc. 16. 16:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Ultrahang volt, de nem talált semmit a doki. Vérvétel is volt, de ott se talált semmi olyat ami okozza a problémát. Gyógynövényes teakeveréket szoktam inni, az se sokat használ. A pénz részét hagyjuk, mert nem fogom ideecsetelni mim mrad hó végére, meg mim nem...
2015. márc. 18. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

Nem azon múlik egy orvos szakértelme, hogy hol dolgozik! Ha több orvos megnézett biztosan találtak volna valamit, ha szervi oka lenne. Van ilyen, hogy alkatilag ez van, nekem is ilyen erős görcseim voltak a szülésem előtt.

A cataflamnál van jobb gyógyszer és a szedését is másképpen kell intézni. A várt menzesz ELŐTT el kell kezdeni szedni 2-3 nappal a nem szteroid gyulladásgátlókat, hogy kiváltsák a hatásukat.

Lehet próbálkozni apranax-al, xilox-al. Ezek erősebbek a cataflamnál és havi 2-3 nap szedés nem okoz gondot, ha nincsen gyomorfekélyed.

Azt írod, hogy nem akarsz gyógyszert szedni. Akkor mégis mit szeretnél tenni? Van forró párna, váltott vizes fürdő és kihalt a tudomyány. Gyógynövények sz..rt sem érnek erős fájdalomnál.

Meg kellene érteni, hogy a mnestruációs fájdalmak java részénél NINCSEN szervi ok. Hiába mész magánorvoshoz, nem ezen fog múlni a dolog.

2015. márc. 18. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Látom kérdező, te itt boldog, boldogtalant lepontozol

Az ilyeneknek kár is választ írni, mint te. -.-

2015. márc. 19. 05:09
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Azért pontozgat, mert értetlen...! Persze mindig az orvos a hülye...
2015. márc. 19. 07:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem pontozta senkit sehogy, de ja hülye vagyok...
2015. márc. 27. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:
21%
Nekem egy életen át volt ilyen problémám, mint neked. Ráadásul én ezt az Apranaxot, Cataflamot, meg a Nospát nem is tudtam szedni, mert allergiás lettem rájuk. Sokszor haza kellett jönni a munkából, mert borzalmas állapotban voltam, majdnem elájultam. Nekem a professzor ajánlotta /privát/ az aszpirint, és a papaverint. Szedtem még a fele hónaptól Ligetszépe olajat is. Kedves kérdező próbáld ki, mert ezek az egyszerű szerek hátha neked is jobbak lesznek. Az aszpirin a görcsöt okozó hormont semlegesíti egyébként.
2015. márc. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!