Mit mondjak MÉG EZEKEN KÍVÜL a dokinak, hogy végre kivizsgálja mitől fáj ennyire a menzeszem?
Apranax, No-spa, Algoflex-M, Cataflam sem használ már, Cataflamból most is kettő kellett, mert 2 óra múlva is fájdalmaim /vannakvoltak. Elmondtam a dokinak, hogy ezek nem használnak. Meg, hogy van mikor alig bírok felállni, korlátozza elég rendesen a munkahelyemen a teljesítőképességemet. Tegnap voltam a 4. napban és akkor is fájt.
A helyi kórház összes nőgyógyászánál voltam, és elmondtam ezeket, magánrendelésre nincs pénzem. És alapból is szerintem ez olyan probléma ami belefér a fizetésébe. Nem mellnagyobbítást szeretnék, meg valami luxusszolgáltatást, csak, hogy ez rendeződjön már le végre.
Mit tanácsoltok? Elég rossz/kellemetlen mikor valahol úton egyik pontból a másikba menet, le kell kuporodnom pár percre, ha épp olyan görcshullám jön rám...
26/N és 11 éves korom óta van meg. Nagyon vékony testalkatú vagyok.
Nem azon múlik egy orvos szakértelme, hogy hol dolgozik! Ha több orvos megnézett biztosan találtak volna valamit, ha szervi oka lenne. Van ilyen, hogy alkatilag ez van, nekem is ilyen erős görcseim voltak a szülésem előtt.
A cataflamnál van jobb gyógyszer és a szedését is másképpen kell intézni. A várt menzesz ELŐTT el kell kezdeni szedni 2-3 nappal a nem szteroid gyulladásgátlókat, hogy kiváltsák a hatásukat.
Lehet próbálkozni apranax-al, xilox-al. Ezek erősebbek a cataflamnál és havi 2-3 nap szedés nem okoz gondot, ha nincsen gyomorfekélyed.
Azt írod, hogy nem akarsz gyógyszert szedni. Akkor mégis mit szeretnél tenni? Van forró párna, váltott vizes fürdő és kihalt a tudomyány. Gyógynövények sz..rt sem érnek erős fájdalomnál.
Meg kellene érteni, hogy a mnestruációs fájdalmak java részénél NINCSEN szervi ok. Hiába mész magánorvoshoz, nem ezen fog múlni a dolog.
Látom kérdező, te itt boldog, boldogtalant lepontozol
Az ilyeneknek kár is választ írni, mint te. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!