Csajok, beszélgessünk! Kinek mikor, hol jött meg először? Hány évesek voltatok? Hogy reagáltatok? Anyukátoknak hogy mondtátok el? Ő hogy reagált?
Figyelt kérdés
Nekem 13 szülinapom előtt 3 héttel jött meg,az iskolában vettem észre és az egyik osztálytásram adott betétet:) 13/L2015. márc. 14. 14:24
11/14 anonim válasza:
Pont a 13. szülinapom után egy héttel. Vártam már, de pont strandolás előtt egy nappal jött meg. Úgyhogy örültem is meg nem is :-) szóltam anyának, adott betétet és ennyi volt.
12/14 anonim válasza:
12,5 évesen
szilveszter után
anyunak semmi különöset nem mondtam, de adott betétet
nem reagálta túl
én nem örültem neki
13/14 anonim válasza:
12 éves voltam, pont egy ottalvós táborban voltam, egy csapat 14-15-16 éves lánnyal, és mindenkinek el kellett mondania a szobában, (csak 5 lány volt) hogy megjötte már neki. Mindenkinek már megjött, én meg azt füllentettem (nem vagyok rá büszke), hogy nekem is. Erre mit hoz a sors? A karma, isten vagy nem tudom mi jóvoltából más nap megjött. Volt nálam betét, mert anyának is 12 évesen jött meg, ezért fel voltam készülve. De azért az elsőnél jó lett volna ha ott van anya is. :) Úgy mondtam neki el, hogy a wc-ben mikor senki nem volt benn felhívtam, és elmondtam a szitut. A kb. 10 perces szónoklatom után az volt a válasza: Tényleg? Na oké. (Persze mikor reggel felkeltem, akkor láttam, hogy olyan a bugyim. ne akarjátok megtudni milyen volt hajnali 4 kor átsurranni és bugyit mosni XD )
14/14 anonim válasza:
Én az egyik este fürfőben vettem észre hogy véres vagy milyen a bugyim
Szóltam anyànak és megkérdeztem hogy ez vér? Azt monta hogy igen és
Adott betétet.13 évesen.
Elötte lévő hetekben sokszor vérzett az orrom és akkor monta anya hogy lehet hogy ez a menzesz előjele és hát igen. Anya örült neki. És énis mert
Legalàbb màr nem kell izgulnom hogx mikor jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!