Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma használtam elsőnek tampont,...

Ma használtam elsőnek tampont, ob minit, pár kér. Désem lenne? Az értelmes válaszokat köszönöm?

Figyelt kérdés

Baromira izgultam, kicsit bénáztam de felbírtam helyezni. De úgy hogy leguggoltam és nagy terpeszbe tette a lábaim, kezemmel óvatosan széthúztam az ajkakat. De kicsit fáj most úgy bizsereg--szűz vagyok még.

Több kérdésem lenne.Suliban vagy máshol nem tudom így megoldani, nem tudok leguggolni, így azt csináltam ma, hogy tettem be betétet is, és 3. óra után kivettem a tampont és csak a betét marad, de olyan kellemetlen már.

Ha nagyon megtelik nem tud kicsúszni?Kiesni?

Mi van ha elszakad a zsinór?

Mellette nem tud a vér kifolyni mikor már megtelt?

2015. márc. 12. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj biztonságos. Nem szakad el a zsinór, nem esik ki a tampon. Amikor tele van akkor szivárog egy kicsit a ver és annyi. Majd belejossz idővel és könnyebben fog menni a felhelyezése. Ez csak idő kérdése.
2015. márc. 12. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb 3-4.alkalommal simán fog majd menni :) bar azokon a napokon amikor kevesebb a vér, elég nehézkes tud lenni a felhelyezés. Kicsúszni nem fog, viszont ha megtelik, akkor elkezd szivárogni...egyébként nekem már volt hogy elszakadt a zsinór (pedig ob. colt) azóta mindig ellenőrzöm a zsinórt mielőtt felhelyezem. Bár semmi gondom nem lett belőle,simán ki tudtam nyomni (kb mintha megszülnéd olyan :D) szóval a lényeg, nem kell megijedni ;)
2015. márc. 12. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:

De igen, ki tud, en mar jartam ugy. Vollt is rohanas a slozira.

Ha elszakad, guggolj le, es nyomj, mintha kakilnal. Ki fog jonni. Amennyiben megsem, nodoki.

Siman kifolyik mellete, hisz mar nem tud tobbet felszivni.

2015. márc. 13. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, 25 éves, 13 éve van menzeszem és 11 éve használok tampont. Nekem sose szaskadt el de el tudom kerpzerlni. De azt nem hogy kiessen. Hogyan??
2015. márc. 13. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, betétet is raktam be és szivárgott mellette, de nem áztam át, de mikor már nagyon megtelt a tampon éreztem h csúszik ki, kellemetlen érzés volt.
2015. márc. 16. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ez ilyen. Majd megszokod idővel :)
2015. márc. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!