Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen halálfélelmem? :o

Figyelt kérdés
Sokszor esténként mikor lefekszem akkor jön elő.Becsukom a szemem és hülyeségeken kattog az eszem.Néha ugy erzem teljesen megbolondultam.Nem merek el aludni mert félek hogy reggelre nem kelek fel o.O ez nem normális! Probálok pozitiv dolgokra gondolni és nem megy. Ezt hivják pánik betegségnek?

2015. márc. 9. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez velem is elég sűrűn előfordult, pl. ha fájt a fejem nem mertem elaludni mert azt hittem agyvérzésem lesz stb. Ilyenkor ha ez rámjön inkább átmegyek a tesómhoz, mert nem merek egyedül elaludni. Amúgy szerintem ezzel kezdődik a pánikbetegség, de én elkezdtem szedni egy homeopátiás cuccot, Moksha a neve, és azóta sokkal kevesebbszer van halálfélelmem. 5000 Ft egy hónapra, de szerintem megéri kipróbálni. Hány éves vagy amúgy? :) Ha gondolod írhatsz privit! 18/L
2015. márc. 9. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
22éves lány vagyok :D irok.:))
2015. márc. 9. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szűnik, akkor keress fel pszichológust! Segíteni fog, mert segít mind szorongás okának feltárásában, mind az eltüntetésében.
2015. márc. 9. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
már azon is gondolkoztam. :/
2015. márc. 9. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nappal igyál citromfű teát, este pedig vegyél be Valeriána Relaxot!
2015. márc. 9. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Utsó, a problémát ki fogja megoldani? A nyugtató? Az tűzoltásra van!
2015. márc. 10. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!