Késhet emiatt a menzeszem?
Figyelt kérdés
3 napja késik, terhes nem vagyok, viszont múlt hónapban elég sokat voltam beteg, magas láz stb és 6 napig antibiotikumot is szedtem. Késhet emiatt a menzeszem? A folyásom víz szerű és ilyen fehér darabos. Ez utalhat arra hogy hamarosan megjön? Sajnos a menzeszem elég rendszertelen.
17/L
2015. márc. 8. 20:25
1/2 anonim válasza:
ha eleve rendszertelen, akkor mihez képest késik?
2/2 anonim válasza:
kesni barmi miatt keshet, nem feltetlen a mult havi betegseged miatt, hanem pl. stresszesebb eletmod, masfajta etkezes, mint a megszokott, idojaras, stb... ha biztos, hogy nem vagy terhes, akkor varj egy kicsit meg turelemmel, esetleg vegyel meleg ulofurdot egy jo alapos torna utan, igyal egy pohar voros bort, es ne parazz, meg fog jonni. ha megsem jonne, akkor nem art felkeresni egy orvost, ha amugy is rendszertelen , akkor nem fog artani, ha beallitja a doki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!