Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késhet a menzeszem?

Miért késhet a menzeszem?

Figyelt kérdés

4 napja késik a menzeszem, múlt évben volt már rá példa, hogy ennyit késett, de ennél többet még soha. A barátommal csak egyszer voltunk úgy együtt, és akkor is védekeztünk, és nem is volt semmi probléma.

Mégis aggaszt nagyon a dolog, meg vagyok fázva, és hőemelkedésem is van, a pattanások ugyanúgy megjelentek az általam várt vérzés napjára. Az utóbbi időben elég sokat stresszeltem, és most meg főleg. Lehetek terhes?

2014. nov. 19. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
4 nap nem a világ, főleg kamaszkorban.
2014. nov. 19. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

4 nap és egyszeri kérdés tényleg nem a világ vége. Még felnőttként sem. Nem hiszem, hogy terhes lennél, ha védekeztetek, de jövőhéten, ha attól megnyugszol vegyél egy tesztet. Sok mindentől késhet egyébként, hormonok miatt, időjárás miatt, stressz miatt, betegség miatt - pl. most nálad a felfázás miatt is -, megváltozott körülmények miatt, lelki okok miatt és még sorolhatnám.

Én most 35 éves vagyok, egész életembe késett, sose volt pontos, kezelés ellenére se, most pár hónapja magától állt totál pontosra be. Szóval nyugi. :)

2014. nov. 19. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Még felnőtteknél is kimaradhat ritkán egy-egy.
2014. nov. 19. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak azért izgulok, mert már 8 éve hogy először megjött, és soha nem késett ennyit. Általában érezni szoktam néhány nappal előtte hogy feszül a hasam, de most semmi :(
2014. nov. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!