Mitől késhet a menzeszem?
Figyelt kérdés
Sokáig szedtem fogamzásgátlót és kb. fél éve abbahagytam
Azóta általában pontosan, az előző három hónapban 28 napra jött meg ésmost négy napja késik. Előtte sosem jött meg pontosan... lehetséges hogy a hormonszinten csak most kezd helyreállni vagy izgulnom kéne?
2014. ápr. 29. 06:44
1/5 anonim válasza:
Lehetséges hogy most áll vissza a szervezeted, és emiatt. Vagy túlaggódód. Sok oka lehet, de ha nem vagy biztos akkor vegyél tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából pont azért kérdem, mert a párommal egyszer szeretkeztünk, akkor is óvszerrel és nem is bennem fejezte be.. :) tehat szinte semmi esely ra csak mindig ott van az emberben a felsz :) igazabol csak azert mert 17 evesvagyok :)
2014. ápr. 29. 09:35
3/5 anonim válasza:
Akkor kb 15 éves korod óta szedsz gyógyszert.. Ahha.
5/5 A kérdező kommentje:
Moncsika1212 : 15 évesen egy év párkapcsolat után kezdtem el szedni a gyógyszert :) a kérdésnek nem ez volt a lényeges része de azért köszi az észrevételt! :)
2014. ápr. 29. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!