Fáj a mellem, vagyis inkább a mell mögötti csontokon érzem, mi lehet?
Figyelt kérdés
Régebben is volt, nem érzett csomót az orvos. Most mintha valami picinyke csomó lenne,nem tudom. De ha a csonthoz érek az nagyon fáj. Már a melltartót sem viselem, mert épp ott van a merevítője. Olyan égő fájdalom. többször előjön, majd enyhül.2015. márc. 8. 17:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem azonnal menj el orvoshoz vele! Ha érzel picinyke csomót az mellrákra utal..nem akarlak megijeszteni de ez így van. :/
2/3 anonim válasza:
Nem igaz!!!!!
A rák NEM fáj!! pont ezért is veszélyes.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez a csomó olyan, mintha valami pattanás akarna kialakulni a bőr alatt. Nagyon nehezen vettem észre.De az nem fáj. Viszont a mell mögötti csontok igen, annál jobban , néhány ponton.
Most várandós vagyok. Tudom, ilynekor is fájhat, de nekem előtte is volt, már 2-szer voltam orvosnál. egyszer 2011-ben, akkor hőkamerával megnézettem. Egyszer 2013-ban, akkor kézzel vizsgált, de nem érzett semmit.
Terhesség alatt ha elmennék ilyen maszek ultrahangdiagnosztikára, szerintetek fals eredményt adna?
2015. márc. 9. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!