Az normális, ha hányingerem van mikor megjön?
Figyelt kérdés
Még csak 14éves vagyok és anyukámmal anyira nem jó a kapcsolatom hogy ezeket megbeszéljük és csak egy bátyám van,szóval gondolom elegetek van már az ilyes fajta kérdésekből,de én tényleg a barátaimtól,tanáraimtól és még talán valamennyit apukámtól kaptam felvilágosítást,de ő ilyenekben nem tud segíteni,ezért kérdezem meg itt,mert tudom hogy általában rendesek az emberek és komolyan veszik az emberek kérdéseit!:)2015. márc. 7. 20:49
1/6 anonim válasza:
Ha nem túl vészes, akkor normális.
Mármint nem jellemző minden nőnél, de az, hogy amikor neked megjön, van egy enyhe hányingered, attól nincs semmi bajod.
Meg remélhetőleg ki is "növöd".
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó!Nekem fél éve van meg és ilyen most volt először hogy egy kis hányingerem volt és nagyon megijedtem,hogy valami bajom van!De akkor szerencsére nem!Köszönöm a válaszokat!:)
2015. márc. 7. 21:00
4/6 anonim válasza:
nekem is szokott hányingerem lenni.nem gyakori,de előfordul.
N26
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2015. márc. 7. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!