Norcolut után vérvételre kellene mennem, de hétvégére esik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szedtem 10x2 szem Norcolutot, szombaton hagytam abba. Ma este kezd megjönni, szerdára mondhatom, hogy megjött. Vérvételre kellene mennem a vérzés 4-5 napján. De ezek a napok szombatra és vasárnapra esnek. Doki direkt mondta, hogy fontos, hogy ezeken a napokon menjek, mert különben nem lesz helyes az eredmény. Ilyenkor mi a teendő? El kell kezdenem fogamzásgátlót is szedni, esetleg menjek el az akkori első vérzésem 4-5 napján?
2015. márc. 3. 21:37
2/4 anonim válasza:
Minek kért vérvételt, ha fog. gátlót akr szedetni? Ràadásul már szedni fogod, amikor vèrvételre mész?
Egyébként 2-5. nap szokták nèzni a ciklus elején a hormonokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, be kell vennem a foggátlót is. Én sem értettem, felmentem háziorvoshoz, megkérdeztem, hogy első nap elkezdem szedni a foggátlót és azt mondta, hogy az nem baj... Attól még a vérvétel jó lesz... ://
2015. márc. 5. 17:54
4/4 anonim válasza:
Mi lett az eredmény? Végül mikor mentél? Furcsa, hogy a fogamzásgátlóra azt mondta, nem baj, pedig az pont hormonokat tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!