1,5 hete elhúzódó menstruáció miért lehet?
Én már kétszer jártam így. Tavaly hormongond állt a háttérben, kaptam rá gyógyszert és elmúlt. Én három hét után mentem. Most megint így jártam, most közel egy hónapig húztam, halasztottam, hogy elmenjek. Megint hormongond van a doki szerint, kaptam gyógyszert, de még mindig vérzek, héten megyek vissza, mert már lassan két hónapja megvan. Én a helyedben a héten már elmennék. Nekem mindkétszer elmondta a dokim, hogy két hét után már mennem kellett volna, nem szabad ezzel játszani, de én szörnyen nehezen veszem rá magam amúgy is, hogy elmenjek, így meg vérezve még rosszabb. Most is már a héten vissza kellett volna mennem a férjem szerint, de megint húztam, hátha elmulik most már, hát nem múlt, úgyhogy jövő héten megyek. Egyébként nekem a doki azt mondta, hogy hormonális problémán túl lehet gyulladás, mióma, de akár daganat is, és egyikkel se kéne várni még plusz heteket. Remélem semmi komoly nem lesz nálad, de inkább menj el, minthogy baj legyen.
Jobbulást!
Hatos mennyire volt a nyálkahártya vastag?
Hány mm ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!