Lányok, a véleményetekre vagyok kíváncsi?
Jaaa, úgy más. Akkor azért nem olyan para. Gondolom beszéltetek róla, hogy nem szabad fürdeni csak zuhanyozni olyankor, mert fertőzést lehet kapni, stb.
De azért akkor is furi :D
Magyarul felvilágosító óra volt.
Nálunk nem tette fel magát a kérdést a tanár, de előadást tartott a menstruációról és kiosztotta a multik által küldött termékmintákat.
Egy másik teremben a fiúknak is beszéltek a nemi érésről és ők is kaptak kiskönyvet.
A tanár kérdése talán egy picit etikátlan volt, de biztos vagyok benne, hogy fiúk előtt nem kérdezte volna meg.
A menstruáció pedig csak addig olyan nagy szám amíg az ember lánya általános iskolába jár.
Szia :D
Nekem annyi a szotrim ( mostanában történt ), hogy tesióra előtt jött meg, és pont a legbunkóbb férfi tesitanát tartotta az órát. Na amikor egyedül volt én odamentem hozzá, hogy nagyon fáj a hasam, esetleg nem lehetne, hogy ma nem tesizek, erre elkezd kiabálni, hogy : MI VAN, MEGJÖTT? ... Persze mindenki hallotta, égett a képem, de szerencsére nem piszkált vele senki. Tesire át kellett öltöznöm, de alig csináltam valamit, nem hajlongtam, se semmi. Erre tesi után mondja a faszi, hogy ki fog rakni az osztályból, mert nem dolgozok rendesen !! Hát én ott dobtam egy hátast, fogtam magam és beviharoztam az öltözőbe.
Még egy ilyen embert ... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!