Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Leülnél a nyilvános vécére,...

Leülnél a nyilvános vécére, ha az tisztának tűnik?

Figyelt kérdés
kollégiumra gondolok pl, annyit gondolkozok ezen. ha nincs az ülőkén látható szennyeződés összeszedhetek onnan komolyabb fertőzést? járt már valaki így? ti hogy csináljátok?

2015. febr. 27. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű vlmit felszedni -
2015. febr. 27. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Mindenképp rakj alá valamit - vagy klotyópapírt

vagy zsepit -

2015. febr. 27. 16:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Vajon akik ennyire paráznak, hogy telefészkelik zsebkendővel, azok csak hallották, hogy mindent össze lehet szedni??
2015. febr. 27. 16:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem ülök le soha. Lehet kapni egyszer használatos WC ülőke védőt.
2015. febr. 27. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem ülnêk rá,most gondold vêgig hogy le is pisilik általában,csak aki normálisabb ember letörli hogy ne vegye más észre.

Én pisilésnél és nagy wc-nél is csak a wc re ráguggolok,figyusz ovisként nagyszülő látogatás miatt több órát vonatoztunk a családdal és akkor sem ültem már rá,csak fölê guggoltam és nem kellett segíteni.Ha óvis mozgó vonaton egyedül megtudta csinálni akkor tini is.

Bármit ôsszeszedhetsz gyulladast,gombát.

2015. febr. 27. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Az nem kamu hogy össze lehet szedni valamit és tele van bacikkal!Orvosos műsorban vettek mintát több nyilvános wc-kről és bizony tele volt bacikkal.

Munkahelyen is lepisilik az ülökéket csak lemossák,letôrlik wc papírral a nyomokat.

Láttam több helyen is hogy a takarítók amivel fel mosnak azzal a vízzel törlik át a wc is!Marha higénikus,van hogy a csempét is ezzel missák le.

2015. febr. 27. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:
16: Nekem az volt a kérdésem, hogy valakinek lett e már baja ráüléstől...nem az hogy kamu e. A műsorokban bármit mondhatnak.
2015. febr. 27. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Én meg olyan műsort láttam, ahol a mintában semmi baci nem volt kb. :D
2015. febr. 27. 21:19
 19/22 anonim ***** válasza:
én mindig is ráültem, nem lett semmi bajom tőle
2015. márc. 7. 15:09
 20/22 anonim válasza:
Én mindig tekerek le wc papírt és azt teszem az ülőkére. Most gondod el, hogy oda ülsz le csupasz seggel, ahová olyan cigányok ülnek le ugyanúgy csupasz seggel például, akik napok óta nem mosakodtak és akár szaros a farpofájuk is. Vagy a hugyos gatyába töltik az éjszakákat, mert nincs kedvük kimosni a cuccokat. Ez persze nem feltétlenül kolira igaz, de ott is vannak undorító emberek. Leizzadva ráülnek az ülőkére és te a megszáradt izzadtságra ülsz rá. Ha elkapsz valamit, ha nem, marha undorító.
2015. márc. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!